AANBOD

Om je goed te kunnen helpen maken we eerst kennis. Wat doet je organisatie? Waar streef je naar? Hoe is de situatie nu?

Maatwerk

Je organisatie is uniek en dat maakt maatwerk belangrijk. Maatwerk betekent de juiste combinatie van instrumenten en technieken die ik in huis heb. Is er aanvullende expertise nodig, dan kan ik putten uit een uitgebreid netwerk. Uiteraard in overleg met jou. Samen kijken we naar wat het beste bij jou past. Wat energie geeft en creatief maakt. En waardoor ruimte komt voor groei, zowel voor de organisatie als voor jou persoonlijk.

Kleine stappen

Naast maatwerk is een kenmerk van mijn werkwijze het denken in ‘kleine stappen’. Het zetten van een kleine stap maakt vaak al een groot verschil en levert direct energie en (adem)ruimte op. Dat zetten we vervolgens in als katalysator voor verdere verandering. Alles op een praktische, direct toepasbare manier. Laten we dingen zoveel mogelijk simpel maken en houden.

Tools

Ik maak gebruik van de volgende tools. Deze kunnen apart in gezet worden en gezamenlijk als onderdeel van een pakket. Klik hieronder op de tool om meer informatie te krijgen of kijk in de infographic voor een korte beschrijving.

Wil je weten wat dit voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag direct een kennismakingsgesprek aan.