Workshop ‘de kleine stappen in productief (samen)werken’

“Alleen ga je sneller, samen kom je verder.” Een bekend gezegde waar een ieder het mee eens kan zijn. Alleen: in de praktijk blijkt het nog best lastig te zijn om écht productief samen te werken.

Ga maar eens na: in je eentje kan productief werken al een uitdaging zijn. En dan heb je nog niet eens te maken met een ander zijn agenda, belangen, verwachtingen, referentiekader en reptielenbrein!

Miscommunicatie en moeizame samenwerkingen kunnen veel energie en frustratie kosten. Hoe kun je dit nou zelf verbeteren?

In deze workshop geef ik je een inkijkje in de rol die hersenen hierin spelen. Aan de hand van een beetje theorie en vooral ook praktische voorbeelden. Door je eigen brein én het brein van de mensen met wie je samenwerkt beter te begrijpen kun je je samenwerkingen (en je eigen productiviteit) verbeteren. Ik geef je praktische tips en trucs om hier direct zelf mee aan de slag te gaan!

Met kleine stappen, want daar geloof ik in.

Reacties van deelnemers aan de workshop: “mooi behapbaar verhaal”, “moeilijke stof in begrijpelijke taal”, “herkenbaar en interessant”, “mooi korte presentatie en toch heel inhoudelijk”. 

Lees mijn blog over deze workshop voor een inkijkje in de inhoud en kijk gelijk de sneak-preview (filmpje). 

Duur van de workshop: 2 uren

Aantal deelnemer: 10-16. Meer deelnemers in overleg (meerprijs). 

Kosten van de workshop: €495,- (exclusief btw en reiskosten)