CONTACT

Goed om te weten:

Mijn lief en ik verwachten een kindje. Van 24 juni tot ergens half oktober 2020 ben ik dan ook met “baby-sabbatical” (zwangerschaps- en bevallingsverlof). In deze tijd werk ik niet. Wel houd ik met een schuin oog mijn mail in de gaten. Je kunt dus contact opnemen, het antwoord kan dan wel wat langer duren dan normaal. 

Wil je met me afspreken na mijn verlof? Gebruik dan de links hieronder om alvast een afspraak in mijn agenda in te plannen! 

________________________________________________________________________________________________

 

Ken je me nog niet en ben je wel benieuwd naar wat ik voor jouw organisatie kan doen? Laten we dan kennismaken! 

Ken je me al wel en wil je een mogelijke opdracht bespreken? Leuk! 

Het leukste vind ik zelf om even een kop koffie of thee samen te doen. Uiteraard geheel vrijblijvend. 

Je kunt me hiervoor bellen of whatsappen op 0031 6 81990343. Het beste bereikbaar ben ik op werkdagen*. Of mail me via esther@estentie.nl. Of plan hieronder direct een afspraak in.

* Practice what you preach: om ruimte te maken voor wat voor mij belangrijk is náást mijn onderneming, vier ik het weekend een dag langer. Ik werk van dinsdag tot en met vrijdag.

 

Direct afspreken

Wil je graag direct een afspraak maken? Gebruik dan één van onderstaande links. Hiermee kun je mijn beschikbaarheid zien én direct een afspraak inplannen voor kennismaking of voor het vrijblijvend bespreken van een opdracht: 

Een afspraak om te bellen. 

Een afspraak om te skypen

Een afspraak op locatie.

(let er bij de afspraak op locatie op dat de beschikbaarheid uitgaat van een locatie in of rond de stad Groningen, wil je elders afspreken dan kun je het beste even bellen). 

 

Werkgebied

ESTENTIE is gevestigd in Eelde (nabij de stad Groningen) en ligt daardoor centraal tussen de drie noordelijke regio’s. Voor een mooie opdracht speelt fysieke afstand echter geen rol en is heel Nederland werkgebied.

 

Let’s get social

Laten we linken op LinkedIn, dan blijf je op de hoogte van de laatste tips & blogs!